Propozycje wyszukiwania

Mycie owoców i warzyw

Łatwy i niezawodny proces czyszczenia produktów rolnych

Świeże owoce i warzywa są istotną częścią składową naszego pożywienia. Dlatego bardzo ważne jest, aby ten towar docierał do odbiorcy w nienagannym stanie. Wymaganiu temu można sprostać dzięki precyzyjnemu dozowaniu dwutlenku chloru.

Wymagania - Mycie owoców i warzyw

 

Zanim owoce i warzywa trafią na półki supermarketów i do odbiorców końcowych są wielokrotnie poddawane procesowi mycia / dezynfekcji. W tym procesie niszczone są skutecznie zarodniki, grzyby, wirusy i bakterie. Owoce i warzywa poddawane takiemu procesowi utrzymują znacznie dłużej świeżość. W procesie czyszczenia najbardziej efektywne jest zastosowanie dwutlenku chloru, dzięki czemu unika się również tworzenia biofilmów w myjni. Jako wyrób chemiczny dwutlenek chloru Dwutlenek chloru jest gazem silnie reagującym, który ze względu na swoją niestabilność nie może być przechowywany, ... więcej w glosariuszu posiada całkowicie neutralny smak i zapach oraz nie jest szkodliwy dla zdrowia. Do produkcji dwutlenku chloru nadaje się doskonale generator typu Bello Zon CDK.

Pliki do pobrania dla Mycie owoców i warzyw

Więcej w centrum pobrań

0 Wyniki
filtruj według typu dokumentu
Artykuł specjalistyczny (0)
Broszura / Ulotka (0)
Certyfikat / Objaśnienie (0)
Informacja prasowa (0)
Instrukcja obsługi (0)
Karta charakterystyki produktu (0)
Karta danych (0)
Katalog (0)
Oprogramowanie (0)
Pozostałe (0)
Przykład zastosowania / Referencje (0)
Rysunek / Arkusz wymiarowy / 3D (0)
Rysunek rozłożeniowy / części zamienne (0)
Schemat połączeń (0)

Wybrane filtry:

Pasujące pliki do pobrania

Sortuj według A do Z
wczytaj pozostałe wyniki wyszukiwania ...
Brak innych wyników wyszukiwania!

Niestety nie znaleźliśmy pasującego wyniku.

Czy wszystkie słowa są poprawnie napisane?
Spróbować ponownie z mniejszą liczbą haseł lub innym hasłem wyszukiwania?

Proszę spróbować później

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Przegląd

 

Zanim owoce i warzywa trafią na półki supermarketów i do odbiorców końcowych są wielokrotnie poddawane procesowi mycia / dezynfekcji. W tym procesie niszczone są skutecznie zarodniki, grzyby, wirusy i bakterie. Owoce i warzywa poddawane takiemu procesowi utrzymują znacznie dłużej świeżość. W procesie czyszczenia najbardziej efektywne jest zastosowanie dwutlenku chloru, dzięki czemu unika się również tworzenia biofilmów w myjni. Jako wyrób chemiczny dwutlenek chloru Dwutlenek chloru jest gazem silnie reagującym, który ze względu na swoją niestabilność nie może być przechowywany, ... więcej w glosariuszu posiada całkowicie neutralny smak i zapach oraz nie jest szkodliwy dla zdrowia. Do produkcji dwutlenku chloru nadaje się doskonale generator typu Bello Zon CDK.

Pliki do pobrania

Odpowiednie produkty - Mycie owoców i warzyw

1 2 3 4 5 6 7

Skontaktuj się z nami

Maciej Tołściuk

Dyrektor zarządzający, ProMinent Dozotechnika Sp. z o.o.

»Razem z moim zespołem jesteśmy do Państwa dyspozycji. Zachęcamy do wysłania zapytania.«

+48 71 39 80 600  Wyślij zapytanie   

Aktualności i wydarzenia