Wewnętrzna gospodarka wodna w hotelach i ośrodkach wypoczynkowych
Najlepsza woda, także dla gastronomii i pralni
Świeża pościel i pachnące ręczniki w pokojach, lśniące naczynia i pyszne potrawy w restauracji – również tutaj niezbędna jest zdemineralizowana woda bez obecności zarazków. Państwo mają kucharza, my technikę urządzeń.
Wymagania - Wewnętrzna gospodarka wodna w hotelach i ośrodkach wypoczynkowych
Przegląd
Filtracja membranowa – dobry przepis na demineralizację
Wewnętrzna gospodarka wodna odnosi duże korzyści z całkowicie zdemineralizowanej i miękkiej wody: W kuchni hotelowej można zaoszczędzić drogi płyn do mycia naczyń, nie ma potrzeby polerowania naczyń przez dodatkowy personel, a jakość potraw ulega poprawie. W pralni następuje redukcja osadów w maszynach oraz zużycia środków piorących. Systemy ogrzewania i generatory pary pracują bardziej wydajnie i niezawodnie przez dłuższy czas dzięki dozowaniu inhibitorów korozji.
Filtracja membranowa w obszarze uzdatniania wody to technika usuwania cząsteczek i soli, związana z najniższymi kosztami eksploatacji. Dzięki szczegółowej znajomości branży eksperci ProMinent opracowują kompleksowe rozwiązania dopasowane do wymagań klientów, z precyzyjnie dopasowanym uzdatnianiem wstępnym i dodatkowym. Kompletne, zamontowane w standardowym kontenerze transportowym urządzenia do osmozy odwróconej to nasi specjaliści. Podobnie jak nasze kompletne, wstępnie zmontowane systemy dozowania, które wymagają tylko podłączenia do układu hydraulicznego i elektrycznego - prawdziwe urządzenia „Plug&Play”.
Pliki do pobrania
Odpowiednie produkty - Wewnętrzna gospodarka wodna w hotelach i ośrodkach wypoczynkowych
Skontaktuj się z nami
Maciej Tołściuk
Dyrektor zarządzający, ProMinent Dozotechnika Sp. z o.o.
»Razem z moim zespołem jesteśmy do Państwa dyspozycji. Zachęcamy do wysłania zapytania.«