Dezynfekcja napełniacza / dysze napełniacza
Higieniczne napełnianie w browarach i u producentów napojów
Smak nie jest wyczuwalny: Dzięki zachowaniu optymalnej higieny napełniacza resztki produktu zostają usunięte, a mikroorganizmy są niezawodnie eliminowane. W ten sposób nie powstają procesy, które mogą zmienić skład.
Wymagania - Dezynfekcja napełniacza / dysze napełniacza
Przegląd
Napełniacz jest wrażliwym obszarem rozlewni: Może zostać szybko zanieczyszczony resztkami produktu. Dzięki ciągłemu rozpylaniu wydajnego roztworu dezynfekcyjnego jest niezawodnie odkażany. Produkt pozostaje bez zarzutu – nawet przez długi czas po upływie daty przydatności. Oczywiście wyposażenie napełniacza w dysze opłaca się również pod względem ekonomicznym: Napełniacze wymagają rzadszej wymiany, a ich okres użytkowania wydłuża się. Ponadto pozwalają zaoszczędzić czas i energię, ponieważ nie ma już konieczności czyszczenia gorącą wodą ani płukania napełniaczy. Firma ProMinent oferuje trzy metody Smart Disinfection, nieszkodliwe dla środowiska: przy użyciu ozonu lub dwutlenku chloru oraz procesu elektrolizy Dulco®Lyse.
Pliki do pobrania
Odpowiednie produkty - Dezynfekcja napełniacza / dysze napełniacza
Skontaktuj się z nami
Maciej Tołściuk
Dyrektor zarządzający, ProMinent Dozotechnika Sp. z o.o.
»Razem z moim zespołem jesteśmy do Państwa dyspozycji. Zachęcamy do wysłania zapytania.«